Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Memuatkan ...

Khamis, 10 September 2015

Kalendar Cuti Sekolah 2016

Assalamualaikum
Sorry guyssss... hari ni mood malas menjelma.. aku bagi gambar jer sebagai pengganti kata-kata...




S.E.K.I.A.N. T.A.M.A.T  N.O.K.T.A.H

Jumaat, 4 September 2015

Kat mana ada jual Babies Blink murah ?

Jangan risauuuu, ada jer jual kat sini
special untuk 50 yang terawal sahaja !!

Close harga anytime


BABIES BLINK 5 IN 1
RM20 

Postage RM6 sm @ RM10 ss
Whatsapp 013 311 9007

Khamis, 20 Ogos 2015

Aku tak pandai makeup

Assalamualaikum readers & my lovely customers...

Hahahaa... tajuk entri bagai buka pekung di dada kan?... apa nak malu.. aku memang tak pandai makeup pun. Setakat calit2 lipstik, pakai eyeliner & sapu2 blusher merah menyala cam babydoll tu aku tau la...natural beauty la katakan...puiii poyo..

Sesekali teringin jugak nak cecantik tepek2 eyeshadow la..foundation la...mascara la kann. yela nak harapkan orang yang kejernyer bidang teknikal cam aku ni, mana nak make up nya... buat cair kena panas terik matahari jer. 
Kalau keje bahagian pentadbiran ke...personal assistant ke..memang la kena selalu nampak cantik je kan ?

Ok lah, jom la aku belanja tutorial cara2 makeup eyeshadow yang simple guna Urban Decay Naked2 Eyeshadow. Ni pun google je, boleh kot kita yang tak pandai makeup tu belajar sikit2.

Jom layan video kat bawah ni... chauuu chinnn chauuuu...

video

#Promote Cikit : Sesiapa yang tengah mencari juru make-up untuk apa2 majlis pun. Korang boleh cuba freelance makeup cik adik gebu montel ni..cantik make up dia Inshaa Allah harga pun berbaloi. Area KL & Klang Valley.
PM Facebook : Hidayah Razak (https://www.facebook.com/wentgojesmile)
Comey akak dalam pic ni ;-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH