Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Selasa, 28 Mei 2013

Bengkung Mak Bidan murah murah saja


Harga Pasaran : RM 37.00
Harga Kami : RM 31.00


“kini rahsia rawatan perbidanan kampung diwarisi”

Dijamin lebih selesa!! Kain belacu asli!! Extra saiz!!

Keistimewaan Bengkung Mak Bidan :
Diperbuat dari kain belacu asli yang bermutu tinggi dan selesa digunakan
Mempunyai diameter yang besar, panjang dan mampu menutupi seluruh perut bermula dari bawah payudara hingga ke pinggul.
Mudah digunakan walaupun bersendirian kerana mempunyai 2 ikatan tali
Boleh digunakan walaupun tidak di dalam pantang untuk mengekalkan kecantikan bentuk badan
Penggunaan berterusan bengkung Mak Bidan ini dapat merapatkan Otot Vagina
Membentuk kembali pinggul wanita yang kembang selepas bersalin kembali cantik persis anak dara

Cara Guna :

Langkah 1
Lipat kain bengkung bermula dari kiri ke kanan
Lipat kain bengkung sebelah kanan pula ke kiri

Langkah 2
Masukkan tali disebelah kiri ke lubang jahitan disebelah kanan dari bawah.
Selepas itu masukkan pula tali di sebelah kanan ke kiri berselang seli sehingga sampai ke lubang yang terakhir yang berada di paras bawah dada.

Langkah 3
Setelah sampai ke paras lubang yang terakhir, lilitkan ke dua-dua tali yang berlebih tadi ke belakang dengan cara bersilang (seperti anda mengikat tali kasut yang panjang).
Lilit sehingga simpulan yang terakhir berada di bahagian hadapan dan anda telah pun siap berbengkung.


Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 6.00
Sabah Sarawak : RM 10.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook ATZ Energy : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Set Bersalin Mak Bidan D’Herbs murah murah saja

Harga Pasaran : RM 199.00
Harga Promosi : RM 180.00

Set Bersalin Lengkap Mak Bidan keluaran D’Herbs mengandungi :
Pati Herba Mak Bidan
Pilis & Param Mak Bidan
Krim Panas Mak Bidan
Kapsul Jamu Mak Bidan
Minyak Telon
Tungku Herba Mak Bidan
Perawan Herba Herbal Wash

Pati Herba Mak Bidan
Menambah tenaga & memberi kesegaran selepas melalui proses bersalin memulihkan & meyihatkan rahim serta dapat menyembuhkan luka jahitan.
Diambil mulai hari pertama sehingga hari ke 20 selepas bersalin 1 sudu pagi & 1 sudu petang selepas mkn.

Pilis & Param Mak Bidan
Dibuat daripada herba-herba terbaik bagi membuang angin dalam badan serta mencantikkan kulit dan memanaskan badan & digunakan sebagai lulur untuk membersihkan kulit badan. Boleh digunakan di bahagian dahi bagi menyejukkan mata & kepala dan mengelakkan pening kepala Didatangkan dalam bentuk cecair yang memudahkan penggunaan&tidak perlu dibancuh lagi.
Cara penggunaan – digunakan selepas menggunakan krim panas Mak Bidan Sapu di seluruh badan dan di dahi (kecuali payudara & perut).

Krim panas Mak Bidan
Dapat mengeluarkan angin dalam badan & memanaskan badan. Membakar lemak serta melangsingkan badan juga mengurangkan selulit, senggugut serta mencantikkan kulit.
Cara penggunaan – digunakan sebagai krim urutan selepas bersalin, sapukan di seluruh badan terutama di bahagian perut sebelum memakai bengkung seterusnya di bahagian peha, punggung & lengan bagi tujuan mengurangkan selulit & membakar lemak (jangan sapu di bahagian payudara bagi wanita yang menyusukan bayi)

Kapsul Jamu Mak Bidan
Merapatkan otot vagina, serta mengecutkan rahim, dalam masa sama ianya juga dapat melangsingkan badan & menambahkan tenaga serta menyihatkan badan.
Arahan pemakanan – ambil 1 biji 3 kali sehari mulai hari ke 21-40 selepas bersalin. Banyakkan minum air suam .

Minyak Telon
Digunakan untuk mengatasi masalah perut kembung & menghangatkan tubuh bayi.
Cara penggunaan – sapu di bahagian perut, dada, belakang badan, tapak kaki bayi selepas mandi.

Tungku Herba Mak Bidan
Digunakan untuk mengecutkan peranakan, melancarkan perjalanan darah dan membuang angin serta dapat membuang darah kotor dalam badan.
Cara penggunaan – kukus tungku selama 15-20 minit sebelum digunakan.

Perawan Herbal Soap
Pencuci alat sulit wanita yang berfungsi untuk membersih alat sulit agar sentiasa bersih & segar sepanjang hari.
Cara penggunaan – titisan perawan herbal wash pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit wanita hingga berbuih. Bilas sehingga bersih.


Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 10.00
Sabah Sarawak : RM 15.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook ATZ Energy : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Khamis, 23 Mei 2013

Mandian Herba Mak Bidan D’herbs murah murah saja


Harga Pasaran : RM 18.90
Harga Promosi : RM 16.90

Sesuai untuk wanita selepas bersalin.
Kandungan 10 uncang.

Membuang angin dan toksin dalam badan, mengeluarkan peluh dan membuka liang roma secara tidak langsung badan akan terasa lebih ringan dan pernafasan lebih lancar.
Mewangikan dan menyegarkan badan di samping mengembalikan tenaga.
Memecahkan lemak.
Mengatasi masalah keputihan.
Menegangkan otot-otot dalaman vagina (bertangas)
Mencegah bakteria dan kulat.
Menghindari sakit-sakit sendi.

Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 6.00
Sabah Sarawak : RM 10.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook ATZ Energy : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Perawan Herbal Wash Extra Fruity murah murah saja


 Harga Pasaran : RM 19.90
Harga Promosi : RM 17.90

Perawan Herbal Wash bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang menyenangkan serta mengatasi masalah di bahagian feminin wanita.

Ia juga membantu memberi kesegaran dan keharuman sepanjang hari setiap kali menggunakannya. Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Jus Perawan Plus Kolagen.

Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.
Daun Sireh berkhasiat menghilangkan bau badan yang ditimbulkan bakteri dan cendawan. Biasanya juga karena adanya manfaat ini digunakan sebagai pembersih organ kewanitaan.
Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.


Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 6.00
Sabah Sarawak : RM 10.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook ATZ Energy : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Perawan Herbal Wash Extra Herbs murah murah saja



Harga Pasaran : RM 19.90
Harga Promosi : RM 17.90

Perawan Herbal Wash bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang menyenangkan serta mengatasi masalah di bahagian feminin wanita.

Ia juga membantu memberi kesegaran dan keharuman sepanjang hari setiap kali menggunakannya. Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Jus Perawan Plus Kolagen.

Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.
Daun Sireh berkhasiat menghilangkan bau badan yang ditimbulkan bakteri dan cendawan. Biasanya juga karena adanya manfaat ini digunakan sebagai pembersih organ kewanitaan.
Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.


Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 6.00
Sabah Sarawak : RM 10.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook ATZ Energy : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Khamis, 16 Mei 2013

Perawan Herbal Wash Extra Flowers murah murah saja



Harga Pasaran : RM 19.90
Harga Promosi : RM 17.90

Perawan Herbal Wash Extra Flowers bertindak untuk membersih, mengelakkan jangkitan bakteria yang menyebabkan bau yang kurang menyenangkan serta mengatasi masalah di bahagian feminin wanita.

Ia juga membantu memberi kesegaran dan keharuman sepanjang hari setiap kali menggunakannya. Untuk kesan yang lebih baik gunakan bersama Jus Perawan Plus Kolagen.

Kacip Fatimah mengekalkan sistem pembiakan yang baik bagi wanita, untuk mengetatkan dan melincirkan serta meningkatkan fungsi seksual.
Daun Sireh berkhasiat menghilangkan bau badan yang ditimbulkan bakteri dan cendawan. Biasanya juga karena adanya manfaat ini digunakan sebagai pembersih organ kewanitaan.
Manjakani mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur ataupun longgar akibat proses bersalin.



Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 6.00
Sabah Sarawak : RM 10.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook ATZ Energy : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Kismis Anugerah murah murah saja

- Adakah anda ingin membantu menguatkan ingatan dan hafalan pelajaran anak anda?

- Adakah anda ingin memudahkan anak anda menghadapi peperiksaan dengan tenang dan bersedia?

- Adakah anda mahu melihat anak anda berjaya di dunia dan di akhirat?

- Ianya mempunyai pelbagai vitamin dan mineral yang penting seperti zat besi, potassium, magnesium, kalsium dan vitamin BI, B3 serta B6 untuk tubuh badan.

Mengandungi 1001 khasiat khusus bagi mereka yang ingin menguatkan daya ingatan anak-anak, mengubati penyakit lupa, mencerdaskan minda, membersihkan hati, mencerahkan mata, menghilangkan gemuruh serta melancarkan hafalan.
Kismis Emas Anugerah
Harga Pasaran : RM 18.00

Kismis Organik Anugerah
Harga Pasaran : RM 20.00


Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 6.00
Sabah Sarawak : RM 10.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook ATZ Energy : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH