Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Rabu, 10 Julai 2013

Set Bersalin Medium Anugerah MURAH !! MURAH !! SAJA

Harga Pasaran : RM 288.00
Harga Kami : RM 258.00


Set Bersalin Medium Anugerah adalah keperluan lengkap untuk ibu bersalin dengan gabungan herba-herba tradisional dan perubatan Islam. 

Khasiat Set Bersalin Medium Anugerah
Mendapatkan kembali tubuh badan anda yang ideal.
Memulihkan kesihatan luaran dan dalaman.
Menstabilkan sistem peranakan wanita selepas bersalin.
Mengurangkan kesakitan ketika bersalin.
Mendapat perlindungan dari Allah S.W.T hasil dari keberkatan ayat-ayat suci al-Quran yang telah dibacakan ke dalam produk.

Set Bersalin Medium Anugerah mengandungi:
1 botol Minuman Kesihatan Ubat Bijian Anugerah 250 ml
1 botol Minyak Telon Anugerah 50 ml
1 botol Minyak Pilis Anugerah 30 ml
Losyen Sejuta Khasiat Anugerah 150 ml
1 botol Minyak Sejuta Rahsia Anugerah 200 ml
1 botol Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah 100 ml
1 botol Minyak Selusuh Anugerah 30 ml
6 uncang Mandian Sauna Herba Anugerah
1 unit Tungku Herba Batu Lava Anugerah untuk ibu
1 unit bengkung

1 botol Minuman Kesihatan Ubat Bijian Anugerah 250 ml
- membantu mengecutkan rahim, membuang angin dan toksin serta menghilangkan bisa-bisa di dalam badan.
- merangsang pengeluaran susu ibu yang lebih banyak.
- meningkatkan tenaga dalaman dan melancarkan kembali kitaran haid.
- dibacakan dengan ayat-ayat al-Quran terpilih supaya ibu mendapat perlindungan dari Allah S.W.T daripada gangguan makhluk halus.
- dihasilkan daripada temulawak, lada pintal, herba kayu serapat dan tahi angin.

1 botol Minyak Telon Anugerah 50 ml
- menghangatkan tubuh bayi, melembab dan melembutkan kulit bayi.
- menghindari bayi daripada mengalami kesejukan yang boleh menyebabkan kembung perut, angin pasang dan sawan angin.
- melindungi bayi dari gigitan nyamuk dan serangga.
- dibacakan dengan ayat-ayat al-Quran terpilih supaya bayi mendapat perlindungan dari Allah S.W.T daripada gangguan makhluk halus.
- dihasilkan daripada minyak kayu putih, serai, pudina, lengkuas dan limau purut.

1 botol Minyak Pilis Anugerah 30 ml
- membantu ibu menghilangkan sakit kepala, kabur mata dan angin.
- melegakan sakit otot, melancarkan pengaliran darah dan memberikan kesan panas.
- didatangkan dalam bentuk minyak supaya mudah meresap ke dalam badan dengan aroma yang nyaman dan menenangkan.
- dibacakan dengan ayat-ayat al-Quran terpilih supaya ibu mendapat perlindungan dari Allah S.W.T daripada gangguan makhluk halus.
- dihasilkan daripada minyak kayu putih, serai, cengkih, halia bara, lengkuas, minyak buah pala dan minyak avokado.

Losyen Sejuta Khasiat Anugerah 150 ml
- membantu mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tak menentu.
- membantu mendapatkan semula bentuk badan yang diidamkan dan menghilangkan garis-garis hitam (stretch mark) pada kulit.
- tekstur losyen yang lembut, halus dan tidak melekit memudahkan penyerapan ke dalam kulit untuk mempercepat proses pemulihan.
- dibacakan dengan ayat-ayat al-Quran terpilih supaya ibu mendapat perlindungan dari Allah S.W.T daripada gangguan makhluk halus.
- dihasilkan daripada minyak kayu putih, limau purut, serai wangi, daun bidara dan minyak avokado.

1 botol Minyak Sejuta Rahsia Anugerah 200 ml
- mengeluarkan bisa-bisa dan angin di dalam badan.
- membantu mengurangkan sakit sendi, bengkak, senggugut, sakit pinggang dan ‘ular-ular’.
- meningkatkan semula tenaga setelah bersalin.
- dibacakan dengan ayat-ayat al-Quran terpilih supaya ibu mendapat perlindungan dari Allah S.W.T daripada gangguan makhluk halus.
- dihasilkan daripada lengkuas, minyak avokado, halai bara dan serai.

1 botol Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah 100 ml
- mengelakkan jangkitan kuman pada luka dan faraj.
- digunakan untuk membersihkan faraj dari darah nifas selepas bersalin.
- membantu merawat masalah keputihan, menghilangkan bau dan gatal-gatal.
- menolong mengetat dan merapatkan otot-otot sekitar faraj yang kembang selepas bersalin.
- dihasilkan daripada ekstrak sireh, ekstrak pinang, manjakani dan herba serapat.

1 botol Minyak Selusuh Anugerah 30 ml
- membantu memudahkan ibu bersalin di samping meringankan kesakitan ketika saat-saat bersalin.
- memberikan tenaga segera ketika hendak bersalin.
- dibacakan dengan ayat-ayat al-Quran terpilih supaya ibu mendapat perlindungan dari Allah S.W.T dan mendapat ketenangan.
- dihasilkan daripada minyak kelapa dara.

6 uncang Mandian Sauna Herba Anugerah
- mengeluarkan bisa-bisa dan angin di dalam badan.
- membantu mengurangkan sakit sendi dan otot yang tegang semasa bersalin.
- melancarkan pengaliran darah, menghilangkan masalah keputihan dan menghaluskan tekstur kulit.
- dibacakan dengan ayat-ayat al-Quran terpilih supaya ibu mendapat perlindungan dari Allah S.W.T daripada gangguan makhluk halus.
- dihasilkan daripada temulawak, daun lempoyang, mengkudu dan tahi angin.

1 unit Tungku Herba Batu Lava Anugerah untuk ibu
- membantu melancarkan peredaran darah, melegakan otot dan membuang angin dari dalam badan.
- mencantikkan kulit dan menghilangkan gatal-gatal, kudis, sakit sendi dan ruam.
- menggunakan batu lava gunung berapi yang berupaya untuk menyimpan dan menyebarkan haba dengan baik dan bertahan lama berbanding batu biasa.

1 unit bengkung
- diperbuat daripada kain belacu yang tahan lasak, tidak luntur warna dan memberikan sokongan 360 darjah pada tubuh ibu selepas bersalin.
- merapatkan kembali tulang pinggul dan pinggung wanita yang baru bersalin.
- mengempiskan perut dan menaikkan bahagian dada.
- menegangkan kulit yang menggeleber dan menguatkan otot-otot badan selepas bersalin.
- menghalang peranakan daripada ‘turun’.


Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 20.00
Sabah Sarawak : RM 50.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook Zahra Zahran : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Tungku Herba Batu Lava Anugerah MURAH !! MURAH !! SAJA

Harga Pasaran : RM 48.00
Harga Kami : RM 46.00


Tungku Herba Batu Lava Anugerah merupakan kombinasi herba tradisional dan mukjizat 30 juzuk Al-Quran berserta ayat-ayat pilihan seperti :

Surah Al-Fatihah, Surah A-Baqarah, Surah Al-Buruj, Surah Al-Raaf, Surah Taubah, Surah Yunus, Surah An-Nahl, Surah Al-Israa, Surah As-Syu’raa, Surah Fusilat, Surah Ankabur, Asma Ul-Husna.
Jangka hayat Tungku Herba Batu Lava adalah 1 tahun sekiranya disimpan di tempat kering dan baik.

Khasiat Tungku Herba Batu Lava Anugerah
Melancarkan peredaran darah.
Merehatkan otot tubuh.
Membuang angin dalam badan.

Kandungan :
1. Bonglai putih
2. Kunyit
3. Serai wangi
4. Halia
5. Lengkuas
6. Daun nilam
7. Kayu manis
8. Asam jawa
9. Limau purut
10. Daun pandan
11. Sireh
12. Daun senduduk
13. Batu lava dari gunung berapi

Cara Guna :
1. Tungku Herba Batu Lava ini perlu dikukus antara 10 – 15 minit.
2. Setelah mencapai kepanasan yang sesuai, tuam keseluruhan badan.
3. Beri perhatina yang lebih kepada sendi-sendi, perut, pinggang, peha dan betis kaki
4. Jika tidak mahu dikukus, tuam tungku pada permukaan seterika sehingga mencapai tahap kepanasan yang sesuai.

Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 6.00
Sabah Sarawak : RM 10.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook Zahra Zahran : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Tungku Herba Bayi Anugerah MURAH !! MURAH SAJA !!

Harga Pasaran : RM 38.00
Harga Kami : RM 36.00


Tungku Herba Bayi Anugerah merupakan kombinasi herba tradisional dan mukjizat 30 juzuk Al-Quran berserta ayat-ayat pilihan seperti :

Surah Al-Fatihah, Surah A-Baqarah, Surah Al-Buruj, Surah Al-Raaf, Surah Taubah, Surah Yunus, Surah An-Nahl, Surah Al-Israa, Surah As-Syu’raa, Surah Fusilat, Surah Ankabur, Asma Ul-Husna.

Khasiat Tungku Herba Bayi Anugerah
Mengatasi masalah kembung perut.
Batuk.
Selsema.
Angin pasang.
Demam.
Luka-luka ringan.

*Selepas penggunaan simpan di tempat yang bersih dan kering. Setiap minggu jemur tungku ini di bawah sinaran matahari selama 10-15 minit.


Kandungan Tungku Herba Bayi Anugerah : 
1. Sireh
2. Jintan
3. Serai
4. Daun kantan
5. Daun Pandan
6. Daun senduduk
7. Batu lava dari gunung berapi

Cara Guna :
1. Panaskan bahagian bawah tungku menggunakan seterika pada kadar kepanasan yang sesuai untuk bayi.
2. Tuam di bahagian penting seperti perut, dada, sendi lutut, tapak kaki, belakang badan dan bahagian sulit (bagi lelaki).
3. Ulang tuaman setiap hari selepas mandi.

Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 6.00
Sabah Sarawak : RM 10.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook Zahra Zahran : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Selasa, 9 Julai 2013

Set Bersalin Ibu Halimah - JAMU MAK DARA murah murah saja

Harga Pasaran : RM 350.00
Harga Kami : RM 310.00


Set Bersalin Ibu Halimah adalah hasil daripada amalan turun-temurun keluarga beliau, dan kini, ia diperkenalkan untuk kegunaan umum. Ramuan yang digunakan adalah 100% herba hutan hujan tropika dah tidak mengandungi bahan tiruan,manakala bengkung yang disediakan adalah bengkung tradisional Melayu. Set ini adalah lengkap untuk penggunaan 44 hari tempoh berpantang.

Kandungan Set Bersalin Ibu Halimah
Jamu Mak Dara Gold kapsul (4botol)
Rempah Mandi 1 bungkus 100 gram
Losyen Param Ibu Halimah 1 botol 120 ml
Bedak Sejuk 1 bekas 200 gram
Balm Herba
Jamu Mak Dara (Kapsul) 2 botol 60 biji kapsul
Bengkung 1 helai
Tungku Kukus Berherba 1 unit
Lulur kopi Ibu Halimah
Jamu Mak Dara

Jamu Mak Dara adalah satu produk herba yang digabungkan melalui warisan sezaman dan teknologi sains nutrisi hasil dari rahsia hutan hujan yang semuladi. Ramuan perubatan herba yang inovatif ini memberikan kebaikan pada tubuh luar dan dalam malah meningkatkan daya sistem tubuh.

Khasiat Jamu Mak Dara

Ia membuang toksik dalam badan, menyuburkan rahim, mengatasi masalah keputihan, merapatkan faraj, menambahkan nafsu syahwat, mengembalikan tenaga, memperbaiki sistem kitaran haid, membuang angin, membakar lemak, menurunkan berat badan, mengatasi masalah bau badan, sakit pinggang dan lemah badan serta berfungsi sebagai awet muda.

Pemakanan dan pengamalan Jamu Mak Dara secara teratur dan konsisten menggalakkan kesihatan dalaman wanita sehingga terpancar keluaran tubuh wanita.

Losyen Ibu Halimah
Losyen Ibu Halimah yang bertindak seperti param ini adalah untuk menstabilkan suhu badan ibu-ibu dalam hari dan memastikan tubuh sentiasa hangat. Ia juga baik untuk mengurangkan rasa sejuk kebas pada badan dan mengurangkan kesan-kesan kulit pecah pada badan.

Pilis
Pilis di gunakan untuk melegakan sakit-sakit di bahagian ubun dan pening kepala ketika berpantang. Mengurangkan gelap mata yagn biasa dialami ibu ibu baru lepas bersalin.

Bedak Sejuk
Bedak sejuk di gunakan untuk menghilangkan ruam pada muka dan membersihkan liang-liang kulit serta menghilangkan kesan kesan hitam pada leher supaya kulit sentiasa kelihatan segar dan berseri.

Rempah Mandi
Rempah mandi Jamu Mak Dara sangat berkhasiat untuk mengekalkan kehangatan badan ibu-ibu baru melahirkan dan menyingkirkan sel-sel kulit mati pada tubuh. Ia juga untuk membuang angin dan mengelakkan angin dari memasuki liang tubuh dan menyegarkan tenaga tubuh yang lemah. Selain itu ia juga sesuai untuk menghilangkan bagu badan dan kesan-kesan hitam akibat kulit pecah.

Bengkung
Bengkung Jamu Mak Dara di perbuat dari kain belacu yang sesuai untuk digunakan sebagai bengkung kerana kainnya yang lebih lasak. Bengkung Jamu Mak Dara sangat efektif untuk mengembalikan bentuk tubuh ibu-ibu bersalin selepas melahirkan kepada bentuk asal melalui penggunaan yang konsisten.

Kebaikan bengkung adalah merapatkan kembali tulang pinggul dan punggung ibu ibu yang baru melahirkan bayi. Penggunaan bengkung juga dapat mengempiskan bahagian perut dan menaikkan bahagian dada. Selain itu ia juga dapat mengembalikan bentuk tubuh kepada asal dengan penggunaan yang kerap dan betul.

Tungku Kukus Herba
Tungku Kukus Herba ini di perbuat herba dan rempah ratus yang menjadikan ia bahan pemulih semulajadi. Selain itu ia juga digunakan untuk pelbagai kebaikan kerana kehangatan dari batu tungku ini dapat membuka liang liang roma seterusnya memudahkan penyerapan kebaikan herba dan rempah ratus oleh tubuh.

Di gunakan untuk melegakan sakit sakit sendi dan sengal sengal pada badan. Tungku herba ini juga dapat mempercepatkan proses pembakaran lemak dan memperkemaskan tubuh bagi ibu-ibu dalam tempoh berpantang.



Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 15.00
Sabah Sarawak : RM 27.00
*bergantung kpd berat barang

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook Zahra Zahran : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Isnin, 1 Julai 2013

Set Bersalin 9 in 1 Atika Beauty murah murah saja

Harga Pasaran : RM 300.00
Harga Kami : RM 260.00

Set Bersalin Atika Beauty merangkumi produk penjagaan kesihatan dalaman bagi ibu-ibu sebaik sahaja melahirkan cahaya mata. Ia bukan sahaja membantu memulihkan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin malah mengembalikan kesegaran dan kecerian pada tubuh dan wajah.

Kandungan Set Bersalin Atika Beauty :
Jamu Bersalin 1 300 biji.
Jamu Bersalin 2 300biji.
Teh Herba Tampang 10 paket.
Minyak Herba 100ml.
Minyak Bayi 100ml.
Rempah Pembersih Wanita.
Param.
Tapal.
Pilis.

Khasiat & Cara Guna 

Jamu Bersalin 1
Digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin.
Cara Penggunaan : 8 pil, 2 kali sehari sebelum makan.

Jamu Bersalin 2
Digunakan secara tradisional untuk menguatkan otot-otot tubuh dan mengurangkan berat badan bagi wanita selepas bersalin.
Cara Penggunaan : 8 pil, 2 kali sehari, sebelum makan.

Teh Herba Tampang
Sebagai minuman selepas bersalin.
Cara Penggunaan : Rendam 1 uncang secawan air panas selama 5 minit. Minum ketika masih panas. Minum 2 kali sehari selepas makan bermula pada hari ke 4 selepas bersalin sehingga hari ke 8.

Minyak Herba
Membantu menyingkirkan angin dan memanaskan badan. Ekstrak herba yang digunakan juga mempunyai tindakan anti bakteria, anti radang serta anti fungus.

Minyak Bayi
Digunakan untuk bayi bagi mencegah dan mengubati perut kembung serta memberikan kehangatan pada bayi.

Rempah Pembersih Wanita
Menyegarkan, mengembalikan kawasan vagina agar bersih serta mengelakkan jangkitan. Menghilangkan bau dari darah kotor yang keluar serta merapatkan vagina.
Cara Penggunaan :
Gunakan produk ini 2 kali sehari.
Setiap uncang boleh digunakan sebanyak 2 kali.
Rendam 1 uncang dalam 500ml air panas selama 10 minit atau bagi mendapatkan larutan yang lebih pekat, rebus 1 uncang ke dalam satu liter air selama 15 minit.
Cuci bahagian vagina dengan larutan herba atau tuang larutan ke dalam besen bulat.
Campur dengan 1 liter air bagi penyediaan larutan suam.
Rendamkan bahagian vagina anda ke dalam larutan tersebut dan duduk sehingga larutan itu sejuk.
Buang larutan itu selepas digunakan.

Param
Boleh dicampurkan dengan minyak urut semasa urutan. Menolong memecahkan lemak serta memanaskan badan. Boleh juga digunakan sendiri dengan mencampurkannya dengan air dan dilumurkanpada seluruh badan kecuali buah dada. Baik untuk melancarkan darah, memanaskan, melegakan rasa gatal serta memecahkan lemak.
Cara Penggunaan : Campurkan 1 paket serbuk dengan 4 sudu besar air panas supaya ia menjadi pes. Sapukan pada seluruh tubuh kecuali buah dada.

Tapal
Digunakan untuk memejalkan dan menguatkan tisu abdomen. Campuran herba yang mengandungi tanah liat dan jus limau juga membantu menghilangkan parut, tompok hitam pada perut.
Cara Penggunaan : Campurkan 1 paket serbuk dengan 1 sudu teh air panas supaya ia menjadi pes. Sapukan dengan rata di kawasan perut. Tutup dengan kain nipis sebelum menggunakan Bengkung Atika Beauty.

Pilis
Membantu menghindari sakit kepala dan menyejukkan mata.
Cara Penggunaan : Campurkan 1 paket serbuk dengan 1 sudu teh air panas supaya ia menjadi pes. Sapukan pada seluruh dahi.


Kos Penghantaran
Semenanjung : RM 10.00
Sabah Sarawak : RM 20.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook Zahra Zahran : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

Herbanika Bersalin Nona Roguy murah murah saja

Harga Pasaran : RM 365.00
Harga Kami : RM 330.00


Herbanika Bersalin dari Nona Roguy adalah rumusan tradisional daripada Nona Roguy (NR) disediakan istimewa untuk ibu-ibu berpantang, kesihatan bersalin dan kecantikan. Ianya juga sesuai untuk mereka yang ingin menjaga kesihatan selepas habis tempoh berpantang. Sesuai digunakan samada bersalin secara normal atau pembedahan.

Kini tradisi ini diperturunkan dalam bentuk yang mudah digunakan dan dapat diamalkan oleh semua orang untuk amalan kesihatan dan kecantikan badan. Berbekalkan rumusan herba-herba asli daripada khazanah hutan hujan tropika dan petua serta adat resam dahulu, rangkaian herba Nona Roguy(NR) diproses melalui penggunan mesin-mesin yang termoden dengan taraf piawaian dan ketetapan yang telah ditentukan oleh kerajaan. Produk ini adalah buatan dan keluaran Malaysia.

Antara produk yang terdapat dalam Rangkaian Herbanika Bersalin:
  1. PhytoNatal 90 biji.
  2. Krim Herbanika Barut 60g.
  3. Herbanika Lulur 100g.
  4. Minyak Herbanika 100ml.
  5. Uncang Cuci Herbanika 10 t-bag.
  6. Akar Herbanika 10 t-bag
PhytoNatal
Digunakan secara tradisional untuk menguatkan badan dan mengurangkan berat badan selepas bersalin.

Khasiat PhytoNatal
Membersihkan rahim, mengeluarkan angin, lendir dan darah kotor dalam badan.
Melawaskan pembuang air kecil & besar, mengatasi masalah sembelit, kepenatan, migrain dan angin.
Mengimbangi kembali sistem badan.
Mengurangkan berat badan dan menguatkan otot-otot badan.

Krim Herbanika Barut
Digunakan secara tradisional untuk mengencangkan kembali otot-otot perut terutamanya bagi wanita selepas bersalin. Juga digunakan untuk membantu melegakan sakit sendi dan otot.

Khasiat Krim Herbanika Barut
Mengecutkan rahim, mengeluarkan darah nifas dan kotoran dari rahim.
Mengembalikan kesegaran kulit perut yang lembik dan mengurangkan kedutan, parut dan jalur pecahan pada perut.
Mengempiskan perut yang buncit dan merampingkan pinggang.

Herbanika Lulur
Digunakan secara tradisional sebagai penyental kulit untuk mengurangkan bintik-bintik hitam, untuk kehalusan, kesihatan dan kebersihan kulit.

Khasiat Herbanika Lulur
Mengatasi masalah bisa-bisa dan kebas-kebas badan, sendi dan otot-otot seperti rheumatism, arthiritis dan vena varikos dan peluh berbau.
Memecahkan lemak serta lendir yang degil dan mengembalikan kepejalan badan.
Menegangkan semula payudara yang kendur dan lembik.
Mengecutkan bengkak-bengkak yang disebabkan oleh angin lendir di otot, urat saraf serta urat timbul.
Penyegar dan penyental kulit daripada daki mati, parut hitam, parut bersalin, jeragat hitam, kulit kasar dan berjerawat.

Minyak Herbanika
Digunakan secara tradisional untuk kesegaran ibu-ibu dalam pantang bersalin, menguatkan otot perut dan payudara, mengurangkan regangan kulit perut akibat mengandung, melegakan batuk dan sakit anggota badan, sakit otot dan sendi, melancarkan peredaran darah dan mengurangkan kahak.

Khasiat Minyak Herbanika
Melegakan serta mengatasi sakit-sakit sendi dan otot-otot.
Memecahkan angin dan lendir yang terkumpul disendi-sendi.
Menyegarkan urat saraf dan otot-otot yang lemah dan kulit-kulit badan dan payudara yang kendur.
Minyak pelembab melembut dan menegangkan kembali kulit perut yang kendur, lembik dan pecah-pecah berjalur.
Melicinkan peredaran darah dan mengeluarkan angin melalui liang-liang roma badan.

Uncang Cuci Herbanika
Digunakan secara tradisional sebagai air cebok untuk kebersihan kesihatan dan kesegaran wanita untuk melegakan keputihan dan gatal-gatal ringan.

Khasiat Uncang Cuci Herbanika
Mengatasi masalah gatal-gatal di tempat sulit, penyakit kulit, buasir dan mengeringkan luka bekas jahitan.
Sesuai untuk masalah buasir , hydroterapi dan compress.

Akar Herbanika
Digunakan secara tradisional untuk menambahkan khasiat pemakanan terutama ibu-ibu lepas bersalin, bagi menguatkan dan menyegarkan anggota badan, juga digunakan secara tradisional bagi lelaki dan wanita untuk mengurangkan air berlebihan dalam badan dengan melawaskan pembuangan air kecil, membantu mengurangkan berat badan, keletihan dan sakit-sakit sendi. Pemakanan yang seimbang dan senaman perlu diamalkan.


Khasiat Akar Herbanika

Menyegarkan urat saraf, mengurangkan keletihan serta sakit sendi, memecahkan lemak yang degil dan juga mengawal bau badan.
Membantu pengeluaran susu yang baik dan pekat.
Melawaskan pembuangan air kecil dan mengurangkan air yang berlebihan dalam badan.



Kos Penghantaran
Semenanjung & Sabah Sarawak : RM 10.00

Cara Pembelian
1. Sila SMS 013 3119007 / PM kat Facebook Zahra Zahran : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. SMS maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, E-mail, Cara pembayaran Maybank2u@Interbank@CDM, tarikh, masa, jumlah & No. Reference.

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju @ Citylink. 
Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH