Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Jumaat, 11 Julai 2014

RADIANCE SIGNATURE Harga PROMO Murah giler

Radiance Signature™ - Whitening & Glowing Series:

Kecantikan:
Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
Menjadikan kulit glowing secara natural.
Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
Menghilangkan sel kulit mati.
Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
Menghilangkan jeragat.
Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
Mengecilkan pori-pori.

Kesihatan:
Anti kanser.
Menstabilkan tekanan darah.
Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
Merawat ekzema.
Merawat imsonia.
Merawat resdung.
Merawat penyakit kencing manis.
Merawat dan mencegah kanser payudara.
Merawat dan mencuci buah pinggang.
Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
Bertindak sebagai Anti-Body.
Memberikan tenaga serta merta.
Memberikan tidur yang nyenyak.
Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
Menegang dan menganjalkan payudara.
Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
Melawaskan pembuangan.
Meningkatkan daya ingatan.

Bentuk Badan Yang IDEAL
Mengawal berat badan.
Membuang toksin dalam badan.
Meningkatkan kadar metabolisme badan.
Memberikan rasa kenyang. 
Mengawal nafsu makan.
Serta mempunyai 1001 khasiat lain.


KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 3 HARI


Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa.
Hanya koyak dan minum.
Hanya 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
Mempunyai kolagen gred AAA yang berkualiti tinggi.
Menggunakan Pura Sweet sebagai pengganti gula.
Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
100% natural base.
Tanpa Sapuan.
Tanpa Bahan Terlarang.
100% Natural Base.
Produk berstatus GMP Certified
Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
Mendapat Kelulusan HALAL
Produk Selamat & Berkesan


Maklumat Saiz Per Hidangan :
1 Kotak mengandungi 20 sachet
1 sachet 20ml.

Maklumat Pemakanan :
1 sachet di waktu malam sebelum tidur.

Kesan Terbaik :
1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast
1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.

Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
Minum air yang banyak.
Perubahan setiap orang berbeza.
Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

Proses :
Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
Menambah kandungan kolagen dalam badan.
Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.




*********************************
PM / WHATSAPP / SMS UNTUK 

DAPATKAN HARGA TERrrrMURAH HANYA DI SINI !!


WHATSAPP / SMS ONLY : 013 3119007

Harga Promo Kami :
RM145 SM, RM150 SS

FREE POSTAGE FREE GIFTSSSSSSSSSS

~cepat order sebelum harga kembali asal !!~

Isnin, 30 Jun 2014

Slap CHOP (PENCINCANG MAKANAN MURAH)

SLAP CHOP
Membantu mempercepatkan kerja-kerja anda di dapur !!




- Membantu anda memotong sayur-sayuran atau buah-buahan
- Boleh juga digunakan untuk mencincang daging, kekacang, biskut mahupun coklat
- Menanggalkan kulit sayuran seperti bawang daripada isinya
- Mampu memotong sayuran dengan halus
- Mudah untuk dibersihkan
- Mudah untuk digunakan
- Menjimatkan masa menyediakan makanan
- Sesuai untuk menyediakan hidangan ketika kesuntukan masa seperti sarapan pagi
- Mempunyai saiz yang sederhana dan boleh dibawa ke mana-mana




CARA PENGGUNAAN SLAP CHOP

- Gunakan alas bagi mencegah sebarang kesan pada permukaan meja
- Bagi bahan yang kecil seperti kekacang, cuma perlu masukkannya ke dalam bekas penutup Slap Chop
- Pegang Slap Chop dengan sebelah tangan
- Tekan tombol pada bahagian atas SlapChop untuk mencincang sayuran anda
- Tekan beberapa kali untuk mendapatkan tesktur yang lebih halus
- Jauhkan jari dan tangan daripada bilah pisaunya yang tajam
- Jauhkan daripada kanak-kanak

CARA MEMBERSIHKAN HAPPY CHOP

- Tanggalkan bekas penutupnya dan lingkaran lutsinar pada Slap Chop
- Tarik tombol dan mesin Slap Chop akan terbuka
- Cuci dengan air bersama sabun dan bilas sehingga bersih
- Keringkan dan ia boleh digunakan semula

DAPATKAN HARGA TERBAIK HANYA DI SINI !!

RM17.00 SHJ
POSTAGE + RM6 SM, RM10 SS


WHATSAPP / SMS ONLY : 013 3119007



Isnin, 16 Jun 2014

MAKLUMAN TERKINI !!


Assalamualaikum & Selamat Pagi..
Moga Hari ini memberi Kebahagiaan & Keceriaan pada semua.

Disini saya ingin memaklumkan, sebarang pertanyaan/order melalui SMS/Whatsapp tidak berfungsi buat masa terdekat ini atas sebab2 yg tidak dapat dielakkan.

Mohon guna Page Zahra Zahran sebagai medium


Mungkin akan ada kelewatan menjawab PM anda, apapun saya akan cuba selesaikan dengan segera untuk kesenangan kita bersama. 

HARAP MAKLUM.

TERIMA KASIH.


Isnin, 9 Jun 2014

SATIN SKINZ MURAH ORIGINAL



SATIN SKINZ

Perubahan tona kulit sehingga 5x lbh putih 
· kulit lebih gebu, lembap dan tegang 
· Menaikkan rona merah jambu pada wajah 
· Wajah lebih segar dan berseri 
· Menyekat pembentukan jerawat 
· Menghilangkan parut 5x lebih cepat 
· Memutihkan kawasan intim dan pelipat 
· Meransangkan peningkatan kolagen 
· Memperbaiki tekstur kulit tua & mati 
· Mengurangkan pigmentasi & garis selulit 
· Mengurangkan kedutan halus

Cara Makan :
Penggunaan 2 biji sehari boleh tahan = 2 bulan
penggunaan 4 biji sehari boleh tahan = 1 bulan

Disarankan utk kotak pertama makan 4 biji shari
SETIAP 1 SET MENGANDUNGI 120 BIJI 

Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)


Harga Promo Kami : 

RM150 SM, RM160 SS 
(Free Postage, Free Gift)


WHATSAPP / SMS ONLY : 013 3119007


beli borong lebih murah min 3 sahaja !!


#direct whatsapp satin skinz akan dapat harga terlajak murah !!! walau 1 kotak
(cepat order & bayar..open utk sementara jer !!)

Khamis, 5 Jun 2014

Wonder Glow Murah - SILVER SERIES


Wonder Glow Murah - SILVER SERIES

Mencerahkan dan menyerikan wajah.
Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Mengecilkan pori - pori wajah
Menghaluskan kulit secara semulajadi
Anti Penuaan dan Awet muda yang ungul
Mengandungi kombinasi hebat 'glutathione vitamin C infusions' dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.

Harga Promo Kami : 

RM95 SM, RM105 SS 
(Free Postage, Free Gift)


WHATSAPP / SMS ONLY : 013 3119007

beli borong lebih murah min 3 sahaja !!

Wonder Glow murah - GOLD SERIES


Wonder Glow - GOLD SERIES

2x kesan pencerahan dan vitamin C.
25++ SPF iaitu mengawal cahaya matahari yang sangat terik sebanyak 25 kali ganda, sesuai untuk mereka yang saring terdedah kepada cahaya matahari selama 4 - 5 jam.
Mencerahkan dan menyerikan wajah.
Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Mengecilkan pori - pori wajah
Menghaluskan kulit secara semulajadi
Anti Penuaan dan Awet muda yang ungul
Mengandungi kombinasi hebat 'glutathione vitamin C infusions' dan collagen agar kulit sihat bercahaya dan bersinar.

Harga Promo Kami : 

RM105 SM, RM115 SS 
(Free Postage, Free Gift)

WHATSAPP / SMS ONLY : 013 3119007

beli borong lebih murah min 3 shj !!

Jumaat, 23 Mei 2014

SABUN AL-RAZI murah..murahhh saja

SABUN AL-RAZI


"SYUKUR ALHAMDULILLAH, JERAWAT2, LIANG2 PORI, KULIT BERMINYAK SEMUA DAH TIADA !! KULIT SAYA PUN BERTAMBAH CERAH DAN LICIN...SYUKURRRR SEKALI LAGI"

Sabun Al-Razi diperkaya dengan Tea tree oil,ekstrak aloe vera,olive oil & vitamin C.formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk menghapuskan masalah kulit.

Sabun AL-Razi ini dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih boleh merawat :

*Jerawat/Jerawat Batu
*blackhead/whitehead
*Parut jerawat & cela
*Pori-pori terbuka
*Jeragat
*Mencerahkan bahagian muka & badan
*Meratakan tona kulit muka
*Mengurangkan kedutan
*mengawal minyak berlebihan
*memberi kelembapan kulit
*Membuang parut kecil seperti sel kulit mati 
*Membaiki lapisan kulit yang bermasalah


TESTIMONI PENGUNA SABUN AL-RAZI
DIJAMIN ORIGINAL, JIKA TAK DUIT ANDA AKAN DIPULANGKAN !!






HARGA :
RM45 SM, RM55 SS 
(Free Postage, Free Gift)

WHATSAPP / SMS ONLY : 013 3119007



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH