Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Rabu, 29 April 2015

U shaped pregnancy pillow

Pregnancy Pillow AMAT BAIK UNTUK IBU MENGANDUNG !!
SETIAP BAKAL IBU WAJIB ADA BANTAL INI !!

no more sakit badan
no more x lena tido
ibu & baby dalam perut pun selesa
tidur lena sampai pagi
selesa ketika menyusu bayi juga
bantal besar, lihat saiz gambar di bawah..




ADA 2 PILIHAN WARNA
PINK & COKLAT

HARGA : RM125
include postage by citylink (semenanjung shj)

V-Cool Mommy Bag Murah





COLOR : RED, PINK, BROWN & DARK BLUE


HARGA : RM40 

POSTAGE : RM10 (SM) , RM15 (SS)


WHATSAPP / SMS Only...
013 311 9007 

USB Desktop Aquarium


WHITE COLOR

BLACK COLOR


Specifications:

Color: Black,white
Material: Plastic(main) and Metal
Batteries: 3 * AA batteries (not included) for LCD
USB Power: DC 5V for the Fish tank's pump and lighting
LED light: 6 white LEDs and 2 colour-changing LEDs
LCD display: Clock, Calendar, Alarm, Temperature
Sounds: sounds of frogs, sounds of bird, sunds of water, etc
Item size: 24 * 20 * 9.7cm
Package size: 27.5 * 21 * 13.5cm
Package wight: 1000g

Package including:

1 * USB Desktop Aquarium Fish Tank
1 * USB Cable
1 * Pack of Pebbles
1 * User Manual

Note: the moving water is powered by USB power. It will be running after you connecting the USB cable to PC.

HARGA : RM120 SM, RM130 SS


ALL FREE POSTAGE !!



WHATSAPP / SMS Only...
013 311 9007 

Khamis, 16 April 2015

KASUT BABY MURAH

Kasut baby Rm20 shj
Clearance Stock.. limited, siapa cepat dia dapat !!
Direct pos oleh saya.

Plz order Whatsapp 0133119007


Code : blog_no.1

Code : blog_no.2

Code : blog_no.3

Code : blog_no.4

Code : blog_no.5

Code : blog_no.6

Frozen baby shoe with headband
Code : blog_no.7
Code : blog_no.8

Code : blog_no.9

Code : blog_no.10

Code : blog_no.11

Code : blog_no.12

Code : blog_no.13

Code : blog_no.14

Code : blog_no.15

Code : blog_no.16

Code : blog_no.17




Jumaat, 10 April 2015

SET PISAU STAINLESS STEEL EVERRICH

SET PISAU STAINLESS STEEL EVERRICH
~klik pd gambar utk lebih jelas~


MODEL 1
MODEL 2


MODEL 3


MODEL 4
~ Diperbuat daripada stainless steel yang berkualiti tinggi
~ Setiap pisau mempunyai berlainan warna
~ Pisau anti-bakteria
~ Pemegang pisau mempunyai tona warna yang elegant
~ Senang untuk dicuci 
~ Tidak tumpul dan tidak berkarat

· 1 x Peeler ( sz. 10cm)
· 1 x Paring Knife ( sz. 9cm )
· 1 x Utility Knife ( sz. 12.5cm )
· 1 x Carving knife ( sz. 20cm )
· 1 x Bread knife ( sz. 20cm )
· 1 x Chef knife ( sz. 20cm )

Boleh pilih korang nak harga mana? ;-p

HARGA : RM70 SM, RM75 SS


ALL FREE POSTAGE !!

BERMINAT : WHATSAPP / SMS Only...
0133119007 Kak Zu

Naked 2 & Naked 3 (Eyeshadow)

~klik pd gambar utk lebih jelas~






RM26.00 only
(price incld postage-peninsula)

WhatsApp : 013 311 9007

Urban Decay Naked 2 Extra Length Mascara

URBAN DECAY NAKED 2 EXTRA LENGTH MASCARA
~klik pd gambar utk lebih jelas~



RM24.00 only
postage : RM6 (sabah/srwak RM10)



WhatsApp : 013 311 9007

GENIE BRA

GENIE BRA 
~klik pd gambar utk lebih jelas~

 Klik untuk info produk ini


1 KOTAK 3 HELAI
ADA 3 PILIHAN SET WARNA
~CLASSIC
~PASTEL
~COLOUR



HARGA READY STOCK : RM55 SM, RM60 SS

FREE POSTAGE !!

BERMINAT : WHATSAPP / SMS Only...
0133119007 Kak Zu

TOTAL PILLOW

TOTAL PILLOW
~klik pd gambar utk lebih jelas~




Total Pillow telah dicipta untuk berkhidmat sebagai sokongan yang selesa untuk badan anda. Bantal ini boleh digunakan di mana-mana: semasa memandu, perjalanan, di pejabat anda, atau sambil bersantai di rumah. Ia akan menyokong leher, belakang, pergelangan kaki, siku, bahu, di mana-mana anda mahu ia! Mengucapkan selamat tinggal kepada otot yang menyakitkan dan untuk tidur malam yang baik! 


Bantal serba boleh yang membuai anda dengan selesa
reka bentuk ergonomik
Kelainan untuk menampung bentuk badan
Kunci ke pelbagai posisi untuk menyelesaikan masalah pelbagai sokongan
Microbeads mengurangkan masalah ketegangan
Diperbuat dari bahan lembut yang membuatkan anda selesa


HARGA : RM25 SM, RM30 SS

FREE POSTAGE !!

BERMINAT : WHATSAPP / SMS Only...
0133119007 Kak Zu

ROLL N GO COSMETIC BAG

ROLL N GO COSMETIC BAG
~klik pd gambar utk lebih jelas~



Produk ini amat sesuai kepada wanita-wanita di luar sana yang begitu menjaga keterampilan diri. Roll-n-Go Cosmetic Bag ini merupakan bekas dimana anda boleh menyimpan barang-barang kosmetik anda dan boleh diletakkan di dalam beg tangan. Produk ini amat berguna bagi mengelakkan barangan kosmetik anda dari senang hilang dan boleh disimpan dengan baik.

Ciri-ciri:
Empat ruang ber-zip
Padat, bergaya, mudah & praktikal
Ideal untuk kosmetik, kelengkapan tandas dan barang kemas

Spesifikasi:
Material: Polyester
Saiz: 26 x 13 x 3 cm

HARGA: RM38 SM, RM48 SS

FREE POSTAGE !!

BERMINAT : WHATSAPP / SMS Only...
0133119007 Kak Zu

SPICE RACK

SPICE RACK
~klik pd gambar utk lebih jelas~


Salah satu produk yang perlu ada di dapur rumah anda. Memudahkan penyimpanan dan pengambilan rempah ratus di dapur.

Ciri-ciri:
· Terdapat 6 bekas beserta dengan penutup getah pop-up
· Sebuah rak bergaya dengan reka bentuk yang elegan untuk kelihatan anggun dan moden
· Bekas lutsinar memudahkan melihat isi di dalam bekas
· Salah sebuah aksesori yang perlu ada di dapur rumah anda
· Setiap bekas boleh disisi sehingga 4oz rempah kegemaran anda

Specifikasi
Produk: Fine Life Pop-up 6 Container Spice Rack with Storage Tree
Kapasiti: 4 oz setiap kontener
Box Dimension: 24 x 23 x 10 cm

HARGA READY STOCK : RM39 SM, RM49 SS

FREE POSTAGE !!

BERMINAT : WHATSAPP / SMS Only...
0133119007 Kak Zu

SPLASH WATER POOL

SPLASH WATER POOL
~klik pd gambar utk lebih jelas~


2011 best-selling inflatable children's pool
ACCESSORIES : Inflatable basketball +4 inflatable rings + inflatable slide
Multi-functional pool, a pool and not only is a children's playground. 
With water features, slides, rings, vote blue. 
Can also be used as a ball pool, baby's favorite.


POOL SIZE : 188CM X 137CM X 34CM
SLIDE : 122CM X 53CM X 53CM

HARGA : RM195 SM, RM215 SS

FREE POSTAGE !!


BERMINAT : WHATSAPP / SMS Only...

0133119007 Kak Zu

SWEET CREATIONS CAKE POP STAND


SWEET CREATIONS CAKE POP STAND
~klik pd gambar utk lebih jelas~



Perfect for Making & Displaying Cake Pops & Cupcakes
Holds up to 42 Cake Pops or 24 Cupcakes
3-Tier Display Stand
7-Piece Set

Includes:
2 - Base Options
3 - Tiered Shelves
2 - Shelf Spacers


HARGA : RM45 SM, RM50 SS

FREE POSTAGE !!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


BERMINAT : WHATSAPP / SMS Only...
0133119007 Kak Zu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH