Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Jumaat, 10 April 2015

ROLL N GO COSMETIC BAG

ROLL N GO COSMETIC BAG
~klik pd gambar utk lebih jelas~Produk ini amat sesuai kepada wanita-wanita di luar sana yang begitu menjaga keterampilan diri. Roll-n-Go Cosmetic Bag ini merupakan bekas dimana anda boleh menyimpan barang-barang kosmetik anda dan boleh diletakkan di dalam beg tangan. Produk ini amat berguna bagi mengelakkan barangan kosmetik anda dari senang hilang dan boleh disimpan dengan baik.

Ciri-ciri:
Empat ruang ber-zip
Padat, bergaya, mudah & praktikal
Ideal untuk kosmetik, kelengkapan tandas dan barang kemas

Spesifikasi:
Material: Polyester
Saiz: 26 x 13 x 3 cm

HARGA: RM38 SM, RM48 SS

FREE POSTAGE !!

BERMINAT : WHATSAPP / SMS Only...
0133119007 Kak Zu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH