Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Rabu, 3 Jun 2015

Breastpump Eve Love Kawen Spectra ?

Lepas bersalin anak no.3, aku beli set breastpump brand Eve Love kat "PumpOn
TheGo" di kelana jaya. Sepanjang aku guna eve love memang aku puashati dengan suction nya...cumanya banyak part yang kena cuci bila lepas guna.
Sebelum ni aku guna Autumnz - ULTIMATE Double Electric Breastpump, tapi apakan daya hayatnya tak lama. Ni gambar apa yang aku dapat as free gifts masa beli set pump eve love dulu.. dapat cooler bag, 4 botol susu, ice pack tu...okay la kan set ni harganya RM2++.00 (sorry aku type ++ sebab tak ingat berapa yang ++ tu)

Nak tau harga set ni korang boleh klik sini www.pumponthego.com
aku puashati shopping kat situ, servis layanan memang
 Image result for icon thumb up
Korang nak try semua breastpump macam gambar kat bawah ni pun boleh, ada bilik khas disediakan dan pastinya staff sana sangat membantu.



-Breastpump Eve Love Kawen Spectra-
 awatnya aku type tajuk entri lagu tu?

Haa begeni ceritanya.. ada sehari tu aku tertinggal eve love breast shield @pun lebih kurang bahasa melayunya pelindung payudara (corong sedutan tuuuu) masa kat opis. so aku pun pinjam ler kawan opis punya corong tu kebetulan dia pun masih menyusukan anak lagi.. tapi yang jadi masalahnya, breastpump dia brand spectra. Aku saja ja tak mau pinjam pump dia, aku pinjam corong tu ja..mana la tau kot kot leh mix n match kot dengan pump eve love... aku pun try la.. alih2 bole la masuk. korang tengok gambar kat bawah ni... yang tu corong spectra aku kawen kan dia dengan tiub terus ke pump eve love..hahaha.. menjadi pulak..bagus la corong ni..best pulak aku guna.. bila guna camni suction agak kuat sikit dari biasa, maybe tiub sedutan direct (ntah camna aku nak explain, korang tengok la sendiri gambar tu) 
aku pump 5 minit dah dapat 5oz.. alhamdulillah.


Ini gambar yang aku kawenkan eve love & corong spectra tu, aku tak guna pelapik getah kat corong tu..ok jer aku guna tak sakit pun.

Ini gambar aku guna totally set eve love... haaa nampak kan perbezaan tiub sedutan tu perlu melalui ruang lain ada getah dalam tu.. sebab tu suctionnya lembut ja di tambah pula pelapik getah di corong shield..kita punyer nipple pun tak sakit. korang yang suka suction lembut..memang aku recommend beli eve love ni. Ini set single ya, korang yang jenis kejar masa & ada lebih duit boleh la beli yang set double punyer.

Sehari tu jer aku pinjam kawan punyer, seminggu lepas tu aku dah beli aku punyer sendiri, tak der pinjam2 dah...hihii. 
Aku beli kat dekat www.onebabyworld.com sebab dekat dengan opis aku.

Hingga saat ini, aku dah selesa gunakan corong spectra tu + eve love pump. Lepas guna nak cuci pun senang la sangat sebab part pun tak banyak.

ni la breast shield spectra yang aku guna

Okay lah... tu aje nak bagitau.. tetiba otak dah tak function nak cerita apa lagi ntah..banyak kojer lagi nak buat. Sekian, Tamat, Noktah
Tata 
;-p.

~ I Love Breastfeeding ~





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH