Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Isnin, 1 Jun 2015

Nose Up Murah !!

Borong Nose Up serendah RM3.00 sahaja.
Baca hingga abis dulu... 

Hidung Kemek ? Leper ? Tidak Mancung ? Mancungkan hidung anda dengan "Nose Up" dalam 2 minggu DIJAMIN BERKESAN!

Nose Up adalah Produk Terlaris Di Jepun. Alat Ini khusus dibuat untuk hidung Anda untuk menghasilkan kesan yang rata dari tulang hidung Anda sampai cuping hidung yang melebar.

Nose Up cukup selesa untuk dipakai dan tidak akan mengganggu sistem pernafasan Anda.

- Mudah digunakan dan tidak sakit.
- Design Jepun
- Mudah dipakai untuk mempertajam dan meninggikan hidung anda
- Menjadikan hidung anda tambah cantik
- Anti bakteri dan lapisan lembut sehingga tidak menyakiti kulit anda
- Mudah dibersihkan dengan kain bersih atau dengan air sabun lalu dicuci hingga bersih untuk menghilangkan minyak dari hidung kita yang terlekat di nose up clipper

Cara Penggunaan :
- Gunakan 10-15 minit setiap hari, dan lihat perubahannya dalam 1-2 minggu.
- Dipakai diatas cuping, tepat digaris hidung untuk menaikkan hidung.
- Untuk hasil kekal gunakan setiap hari selama 3-6 bulan dan lihatlah perubahan kekal pada hidung Anda




Antara soalan2 yang sering ditanya pelanggan : 

Soalan 1 : Berapa lama guna nose up dan kalau dah berhenti masih mancung lagi ke ?

Jawapanya anda boleh menggunakan selama 10-15 minit setiap hari sudah memadai,.penggunaan hendaklah berterusan sehingga anda mendapatkan hidung yg diingini,..setelah mendapatkan bentuk hidung yg diingini,.anda tidak perlu memakainya lagi,

Soalan 2 : Benda ni boleh pakai buang ke ?

Tidak,.satu unit nose up untuk seorang pengguna,.tidak digalakkan berkongsi, kerana pada kulit/hidung manusia terdapat pelbagai mikrob/bakteria,.jika berkongsi bimbang akan berlaku jangkitan..

Soalan 3 : Ada kesan sampingan tak ?

Tiada kesan smpingan jika cara pemakaian yg betul...ramai pengguna yg kurang faham ttg cara pemakaian..cara pemakaian hanya ialah :

-Regangkan Klip nose up sehingga ia selesa dgn hidung anda
-Kepit pada batang hidung shj
-elakkan kepit pada keseluruhan hidung,kerana ia akan mengganggu pernafasan anda
-Pakai sebaiknya ketika berada dirumah, masa lapang atau sewaktu hendak tidur pada malam hari.

Soalan 4 : Benda ni haram x ? bukan ke salah ubah ciptaan Allah ?

Ia hanya sekadar alat shj,.ia tidak mengubah ciptaan Allah,malah ia membantu meningkatkan keterampilan diri agar lebih yakin,..Bukan seperti anda membuat pembedahan itu merupakan 100% mengubah ciptaan Allah,

Sebagai contoh,anda buat latihan otot lengan(ibarat hidung anda) di gym menggunakan Dumbell(Nose up),..lama kelamaan otot lengan anda(hidung) akan lebih besar,..hidung juga lebih cantik..begitu lah contoh yg ringkas yg anda perlu tahu..

Joommm Beli... Stok banyakkkkkk

Harga Terbaik buat korang :
1 pcs : RM15.00
10 pcs : RM9.00/pcs
20 pcs : RM4.00/pcs
100 pcs : RM3.00/pcs

Semua harga free pos semenanjung. 
postage sabah sarawak sila PM.

ORDER : 
WHATSAPP / SMS ONLY
013 3119 007

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH