Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Selasa, 28 Julai 2015

Bercuti di Agrotek Garden Resort - Part III


Assalamualaikum readers !!
1st skali nak ucap
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN
Berhabuk sikit entri ni, lama duduk draf..xpost post jer.. xder kesempatan nak sambung citer ada saja halangan...BZ mengalahkan PM.

dah jom kita sambung citer dari part II. Ada lagi sikit balance2 gambar, jab kita cari tepek sini ya.
Disebabkan tsunami kesibukan yang melanda sekarang, so aku X banyak membebel dalam entri ni ya...

Korang bila lapar-lapar tu leh makan kat restoran dalam resort ni...selesa kat tepi sungai jer

View dari dalam restoran..bagi yang menginap ada disediakan breakfast percuma. Agak2 bila korang lapo time lunch ke dinner ke leh makan jugak kat sini...tapi bayooorr la yer..hihi
Kami tak dinner sini, bagi kami yang agak2 budget vacation ni rasanya cam mahal pulak bila tengok rege nyer... kami dinner kat luar jer..dalam sekilo dua keluar dari resort banyak kedai makan sedap2.



Pemandangan sekitar restoran.


Opsss... sorry la kengkawan... ini gambor buffet ramadhan sepatutnya post sebelum lan puasa ari tu... 
sekarang udah raya laa...
xper la nextime korang leh g buka posa kat sini. Maybe tahun depan xjauh beza rege nya ataupun mungkin sama jaa...
=========================
Ok sudah abis sampai sini cerita cinta kami sekeluarga di Agrotek Garden Resort, kami check out lewat sikit dalam pukul 1ptg. 

Apa yang aku leh rumuskan, Agrotek Garden Resort tempat yang terbaik nak bawa family bercuti, nak lari dari kesibukan kota korang leh datang sini..sejuk ja kat sini.
Cuma bagi aku pihak Agrotek perlu upgrate sikit dari segi keperluan dalam bilik seperti sediakan pemanas air dan peti ais kecil. Jika tak dapat sediakan pemanas air dalam setiap bilik, harapnya dapat sediakan 'on request', iaitu mana2 customer yg memerlukan boleh minta semasa check in. Memang customer boleh mintak air panas percuma ja, tapi tak larat weiii nak turun naik tangga hanya nak g amik air panas. Peti Ais pun penting juga bagi memudahkan ibu2 menyusu yang sentiasa membuat stok susu. 
Komen yang membina bagus untuk bisnes kan?

okayyyy... jom kengkawan singgah sini bawak anak2 mandi sungaiiiiii.

Assalamualaikum.
T.A.M.A.T

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH