Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Khamis, 20 Ogos 2015

Aku tak pandai makeup

Assalamualaikum readers & my lovely customers...

Hahahaa... tajuk entri bagai buka pekung di dada kan?... apa nak malu.. aku memang tak pandai makeup pun. Setakat calit2 lipstik, pakai eyeliner & sapu2 blusher merah menyala cam babydoll tu aku tau la...natural beauty la katakan...puiii poyo..

Sesekali teringin jugak nak cecantik tepek2 eyeshadow la..foundation la...mascara la kann. yela nak harapkan orang yang kejernyer bidang teknikal cam aku ni, mana nak make up nya... buat cair kena panas terik matahari jer. 
Kalau keje bahagian pentadbiran ke...personal assistant ke..memang la kena selalu nampak cantik je kan ?

Ok lah, jom la aku belanja tutorial cara2 makeup eyeshadow yang simple guna Urban Decay Naked2 Eyeshadow. Ni pun google je, boleh kot kita yang tak pandai makeup tu belajar sikit2.

Jom layan video kat bawah ni... chauuu chinnn chauuuu...


#Promote Cikit : Sesiapa yang tengah mencari juru make-up untuk apa2 majlis pun. Korang boleh cuba freelance makeup cik adik gebu montel ni..cantik make up dia Inshaa Allah harga pun berbaloi. Area KL & Klang Valley.
PM Facebook : Hidayah Razak (https://www.facebook.com/wentgojesmile)
Comey akak dalam pic ni ;-)


Rabu, 19 Ogos 2015

Cartoon Tupper Cabinet 12 Cubes With Hook


*Easy installation
*Cute image, vibrant and colorful
*Odorless and toxic free
*Convenient and portable
*Lightweight and waterproof
*Easy to assemble and dissemble
*Environmental friendly
*Excellent for Cloth and Soft Toy Storage
*Extremely flexible and highly customizable
*Each cube can withstand up to 11kg of weight

Package Content
*39 Big Body Pieces
*12 Cartoon Doors
*40 Black Connectors
*12 Magnets
*2 Hanger

RM205 Only !!
(Incld postage-peninsula)

WhatsApp : 013 311 9007

Cartoon Tupper Cabinet 16 Cubes With Hook



*Easy installation
*Cute image, vibrant and colorful
*Odorless and toxic free
*Convenient and portable
*Lightweight and waterproof
*Easy to assemble and dissemble
*Environmental friendly
*Excellent for Cloth and Soft Toy Storage
*Extremely flexible and highly customizable
*Double cloth hook

Accessories Included:
Panel - 52pcs/54pcs -Kartun
Connector - 51pcs
Door - 16pcs
Clothes Hanging Rail - 2pcs

RM250 Only !!
(price incld postage-peninsula)

whatsapp : 013 311 9007

~Almari / Kabinet pakaian kanak-kanak 16 cubes~

Rabu, 12 Ogos 2015

Urban Decay Naked Illuminated

Illuminated is an illuminating powder with a delicate,alluring shimmer .
The universal champagne shade comes eith an exclusive dusting brush for your glowing pleasure.


RM29.00 only
postage : RM6 (sabah/srwak RM10)

WhatsApp : 013 311 9007

Selasa, 11 Ogos 2015

Naked 3 12 Longlasting Makeup Cover


RM19.00 only
postage : RM6 (sabah/srwak RM10)

WhatsApp : 013 311 9007

Naked Basics Lip Palette 12 Color ( Pink )


RM19.00 only
postage : RM6 (sabah/srwak RM10)

WhatsApp : 013 311 9007

Naked 4 Brush Set 12pcs


There is special design popular in Europe and Asia, American.
Fashion and convenient.
These Accessories are one of the HOTTEST ones of the season.
The ones are very nice and good quality
Hair: Fiber hair
Tube: aluminium
Handle:Wood 

Package include:
1 set makeup brushes for beauty
packed well in retail box

RM39.00 only
postage : RM6 (sabah/srwak RM10)

WhatsApp : 013 311 9007
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH