Mengenai Saya

Foto saya
Aku ni biasa2 je, aku seorang Isteri, Ibu kepada 2 org hero & seorang heroin. Masih bekerja sepenuh masa namun menjalankan jualan online secara kecil2lan untuk meringankan beban suami. Saya sentiasa Jujur & Amanah dalam kerja yang dilakukan. ~ "JANGAN TERPEDAYA DENGAN YANG MAHAL ITU ORIGINAL YANG MURAH ITU TIRUAN" ~ ~ "JANGAN TANYA KENAPA SAYA JUAL MURAH, KERANA JAWAPAN SAYA HANYA 1 *BIAR UNTUNG SIKIT JANJI SEMUA DAPAT MERASA* "~ Waktu Urusniaga : ISNIN-JUMAAT (9am-7pm) SABTU-AHAD (tutup utk waktu keluarga, jk berkesempatan akan jawab PM customer ~ so plz to understand ya.. Terima Kasih menjengah pondok alam maya saya ni. Salam ukhwah... E-mail: cadeecasey@gmail.com Whatsapp: 013-3119007

Cari di sini

Cara Beli

Cara Pembelian

1. Sila SMS/WHATSAPP 013 3119007 / PM kat Facebook Zahra Zahran : Nama Produk & Jenamanya, Kuantiti belian untuk admin check stock dahulu.

2. Tunggu mesej anda dibalas untuk pastikan items masih available.

3. Sila buat pembayaran selepas menerima jawapan bagi order anda. 
MAYBANK 164276570213 ZULIZA BINTI ZULKEPLI

4. WHATSAPP maklumat di bawah setelah pembayaran dijelaskan: 

Nama, Alamat Penghantaran, No.Telefon, Dari Bank apa, Gambar Resit @ (reference no.,jumlah,tarikh,waktu)

5. Pesanan anda akan dipos dalam masa 24jam hari bekerja menggunakan Pos Laju

Tracking No. akan diberi dan anda boleh semak Tracking No. di www.poslaju.com.my atau hubungi
1-300-300-300 untuk bantuan. 

Perhatian : KEGAGALAN ANDA MEMBERI MAKLUMAT ITEM NO.4 AKAN MENYEBABKAN PESANAN ANDA TIDAK AKAN DI POS. KERJASAMA ANDA AMATLAH DIHARAPKAN. TERIMA KASIH.

SMS/ WhatsApp shj : 013-3119007
E-mail: cadeecasey@gmail.com

Photobucket

-------------------------------------------------------------------------------------------

SYARAT DAN TERMA-TERMA PEMBELIAN ONLINE DI BLOG 

Semua produk yang dijual adalah produk baru dan dijual berdasarkan siapa cepat dia dapat. Produk-produk yang telah dijual tidak boleh dikembalikan dan semua jualan adalah muktamat. Jualan adalah untuk pelanggan yang betul-betul berminat dengan produk yang ditawarkan, pelanggan yang cerewet tidak akan dilayan. Semua harga produk tidak termasuk kos penghantaran pos, pelanggan perlu menanggung kos untuk pengeposan (KOS PENGHANTARAN).

Mungkin terdapat sedikit perbezaan warna bagi produk ketika diterima pelanggan, penggunaan ilustrasi dan pencahayaan semasa photography dan pengeditan dari komputer. Saya tidak menanggung sekiranya produk yang dihantar rosak/hilang semasa proses penghantaran. Produk-produk yang akan dihantar kepada pelanggan saya akan buat double-checked melihat jika terdapat sebarang defect.

Saya juga tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk tidak menepati citarasa anda, ini kerana pelanggan perlu betul-betul berminat dengan produk yang diiklan baru membuat proses pembayaran (SERIOUS BUYER ONLY). Semua produk yang telah dibeli tidak boleh dikembalikan atau ditukar dengan mana-mana produk yang lain. Semua Jualan adalah tanpa warranty. Sila baca maklumat yang dipaparkan pada produk betul-betul sebelum membuat pembayaran. Saya berhak untuk menukar sebarang terms & conditions tanpa apa-apa notis.

Produk yang dibeli akan dihantar dalam tempoh dua atau tiga hari selepas pembayaran diterima dan poslaju tracking no akan diberi. Perkhidmatan Pembayaran semasa penerimaan barang (COD) bergantung pada keadaan. Semua produk akan dihantar secara Pos/Kurier.

Hanya urusan secara SMS/WhatsApp/PM kat FB untuk produk yang ingin dibeli oleh pelanggan akan dilayan. Sebarang panggilan pertanyaan tidak akan dilayan.
Payment perlu dibuat segera yang mungkin, 
tiada sistem booking ya! 1st Pay 1st Serve.

Happy shopping, jimat tol, jimat minyak, jimat bayar parking kete, n dapat lari dari diekori jurujual setiap masa...

Sekian, terima Kasih.

SAYA ADALAH PENIAGA YANG BOLEH DIPERCAYAI.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow Me

Follow by Email

TQ Readers & Customers

Pelanggan2 ku yg disayangi....


**Penting**
Seperti sedia maklum, pihak kami tidak menerima tempahan produk tanpa bayaran..kami mengamalkan 1st paid 1st serve. Jadi jangan berlengah2 membuat pembayaran setelah kami confirm barang(order anda) still available..
Produk kami sentiasa cepat habis..kami tak mahu pelanggan kami kecewa bila pembayaran dibuat lewat.

terima kasih.

SINGGAH MENYINGGAH